VvE uitbesteden

Wilt uw het VvE Beheer uitbesteden?

Bij De Betere Beheerder kiest u zelf welke zaken de VvE (Vereniging van Eigenaars) uitbesteedt! Zoals de technische contracten van installaties, administratie VvE, onderhoud en reparaties. Het is altijd mogelijk meer of minder diensten af te nemen.

Transparant VvE beheer
Het bestuur van de VvE tekent mee met belangrijke stukken. Alle appartementseigenaren hebben inzicht in het VvE beheer. We werken met het online programma Twinq. Twinq geeft u inzicht in alles wat De Betere Beheerder regelt: financiën, reparaties en andere afspraken.

Activeren slapende VvE
Wilt u de VvE activeren? Alle contracten doorlopen die horen bij het gebouw, zoals technische contracten, schoonmaakcontracten etc. Achterstallig onderhoud aanpakken. Neem gerust contact op! Wij hebben veel ervaring met het activeren van een VvE. En zorgen dat alles weer goed is geregeld!

Probleem VvE
Heeft u problemen met u huidige beheerder? Wij nemen het VvE beheer snel en passend over. Is er behoefte aan de jaarstukken van de voorgaande jaren? Dan maken wij die voor uw VvE. Binnen een aantal maanden staat uw VvE weer goed op de rit!

Kosten VvE beheer
Vraag vrijblijvend een offerte aan via 010-258 14 60. Of vul het offerteformulier in. De Betere Beheerder is ook VvE beheerder van kleine VvE’s!

Maak een afspraak
Tijdens een afspraak leert u De Betere Beheerder kennen! We lichten onze werkwijze en het online programma Twinq toe. De afspraak kan ook ’s avonds. Bel 010-258 14 60 of vul het bel mij terug formulier in.

Bel mij terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.